Ti Sento sieraden

Toon filters

Ti Sento sieraden

Ti Sento Milano Juwelen - Sieraden

Ti Sento staat voor luxe en elegantie. Dit sieradenhuis maakt al sinds jaren de mooiste sieraden in zilver met zirkonia. De sieraden zijn perfect afgewerkt met een rhodium laag waardoor ze extra wit zijn. Niet voor niets betekend Ti Sento "I Feel you".

De afkomst van dit prachtige merk Ti Sento, wat 'ik voel je' betekent, wordt in deze collectie Il Giorno Nuovo collectie die 'een nieuw begin' ademt nog eens extra benadrukt door het gebruik van prachtige pavé gezette lijnen.

In het voorjaar van 2013 lanceerde Ti Sento Milano haar eerste collectie fashion sieraden. Een zilveren sieradenlijn gebaseerd op de behoefte van het creëren van een luxe, maar toch fashionable en bovenal toegankelijke sieradencollectie. Door de hoogst mogelijke productiekwaliteit, met de hand gezet door diamantzetters (geen lijm toegestaan), neemt ti Sento een grote plaats in op de sieradenmarkt. 18 karaat goud en edelstenen waren toen al, maar tegenwoordig nog steeds, simpelweg te duur. Sterling zilver is de oplossing gebleken, gezet met schitterende zirconia’s in prachtige vormen en maten en een scala van kleuren om bij ieder modeseizoen aan te sluiten. Europa pikte het merk al snel op. De collectie is nu meer volwassen in design, stijl en look, maar heeft nooit zijn speelse charme verloren. Met meer dan 650 sieraden, uitgebracht in 2 collecties per jaar, is het Mix&Match principe omarmd. Met een breed assortiment aan ringen, armbanden, hangers en colliers, oorhangers met of zonder creoolaanhangers is alles mogelijk. De rest van de wereld zal dan ook snel volgen.

Nieuw Herfst/Winter Collectie 2020

The future is in your hands – Autumn-Winter 2020

Onze sieraden herinneren je eraan om je ogen naar de sterren te houden en je voeten stevig op grond te zetten. De toekomst ligt in jouw handen - en ook in de handen van Lady Fortuna.

Dansen onder de sterren met malachietgroen, tortoise print, zwarte onyx en transparante, grijze schatten. TI SENTO in een extreem vintage en retro look die ons onderdompelt in de magie van de jaren 70.

juwelennevejan.be is de officieel dealer van Ti Sento juwelen. juwelennevejan.be is dé grootste online webshop op het gebied van sieraden en horloges. Wij bieden u een groot aanbod in sieraden en horloges in verschillende topmerken. Alle sieraden en horloges die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bovendien zijn de producten op voorraad, dus u kunt snel van uw bestelling genieten! juwelennevejan.be streeft er naar het productaanbod continue te vernieuwen en uit te breiden met nieuwe collecties en merken. Houd onze webshop daarom goed in de gaten!