Pesavento Goud 18 kt Juwelen

Toon filters

Pesavento Goud 18 kt Juwelen

De Pesavento juwelen zijn elegant en heel apart van stijl, het Italiaans design is prachtig. Juwelen Nevejan is trots de officiële dealer te zijn van de Pesavento gouden sieraden. Juwelen Nevejan heeft een ruim assortiment aan Pesavento juwelen die direct uit stock leverbaar zijn aan de scherpste prijs. Bij online aankoop via www.juwelennevejan.be komen de Pesavento juwelen in hun originele verpakking met de 2 jaar garantie en dit GRATIS geleverd zonder portkosten. Vandaag bestelt U een Pesavento juweel en morgen wordt het bij U geleverd.

Pesavento Italiaanse juwelen

Pesavento is een Italiaans merk met een sterke en originele kenmerkende stijl. Elke Pesavento creatie is het resultaat van onderzoek dat stilistische innovatie en technologische experimenten met traditionele vakmanschap van de goudsmid combineert. Pesavento is fabrikanten van 18kt Gouden sieraden meer dan 25 jaar.

Het is een terugkeer naar de oorsprong, verbeterd door de unieke stijl die Pesavento door de jaren heen heeft ontwikkeld. De nieuwe Polvere di Diamanti (Diamond Dust) verrijkt de elegante en flexibele lijnen van 18-karaats goud, het creëren van een sprankeling die de Pesavento-droom verlicht met nieuw licht.

De Basic-collectie herinnert aan de eerste 18-karaats goudbewerking van de Pesavento: de holle buis keert terug naar de hoofdpersoon. Het licht glijdt vrijelijk over zijn zuivere lijnen en duikt in een sprankelende zee van Diamond Dust-reflecties.