Fossil Sieraden

Toon filters

Fossil Sieraden

Sinds 1984 is het merk Fossil geworteld in authenticiteit en een kenmerkende Modern Vintage design esthetiek. Het is uitgegroeid van een kleine horloge bedrijf tot een internationaal lifestyle merk met meer dan 390 winkels wereldwijd en een sterke wereldwijde aanwezigheid van e-commerce. Bekend om zijn eclectische assortiment kleding en accessoires items, waaronder horloges, handtassen en schoenen, Fossil streeft ernaar om de wereld te verrassen met een creatieve kijk op iconische vintage stijl.

Een Fossil juweel staat voor vooruitstrevend , betaalbaar en Fashion sieraad zowel voor dames als voor heren. Voor de dames zijn er elegante, fashion sieraden met een eigen look. Voor de heren hebben de Fossil juwelen een eigen stoere stijl. Fossil sieraden hebben een vintage look. De Fossil juwelen zijn het accessoire bij uitstek om trendy te zijn.

Juwelen Nevejan is de officiële dealer van de collectie Fossil juwelen, we hebben dan ook de recentste modellen en topmodellen opgenomen in ons ruim assortiment. Koop dus uw Fossil juwelen aan de scherpste prijs zonder portkosten en deze wordt bij U thuisgeleverd.