Fossil Horloges Sale

Toon filters

Geen producten

Fossil Horloges Sale

Sinds 1984 is het merk Fossil geworteld in authenticiteit en een kenmerkende Modern Vintage design esthetiek. Het is uitgegroeid van een kleine horloge bedrijf tot een internationaal lifestyle merk met meer dan 390 winkels wereldwijd en een sterke wereldwijde aanwezigheid van e-commerce. Bekend om zijn eclectische assortiment kleding en accessoires items, waaronder horloges, handtassen en schoenen, Fossil streeft ernaar om de wereld te verrassen met een creatieve kijk op iconische vintage stijl.

Een Fossil horloge staat voor vooruitstrevend , betaalbaar en Fashion uurwerk zowel voor dames als voor heren. Voor de dames zijn er elegante, fashion horloges met een eigen look. Voor de heren hebben de Fossil horloges een eigen stoere stijl. Fossil uurwerken hebben een vintage look. De Fossil uurwerken zijn het accessoire bij uitstek om trendy te zijn. Juwelen Nevejan is de officiële dealer van de Fossil horloges, ons ruim assortiment bestaat uit de recentste Fossil horloges en de topmodellen van Fossil uurwerken.

De Fossil horloges kunnen ingedeeld worden in verschillende collecties: Georgia - Riley - Stella - Heather - Cecile - Traveller - Jacqueline - Olive - Virginia - Grant - Dean - Nate - Coachman - Townsman - Decker - Retro - Aeroflite.

Juwelen Nevejan is de officiële dealer van de Fossil horloges, we hebben dan ook de meest recente horloges en top modellen van Fossil uurwerken in onze collectie opgenomen. Koop dus uw Fossil uurwerk aan de scherpste prijs zonder portkosten en deze wordt bij U thuisgeleverd.

Bekijk ook de volledige collectie Fossil horloges op onze online shop.