Elements DonnaOro

Toon filters

Elements DonnaOro

Bij juwelennevejan.be kan U deze Elements DonnaOro online kopen bij de officiële dealer.

DONNAORO juwelen worden geboren uit een unieke ervaring in het kiezen van de zeldzaamste edelstenen. Aandacht voor detail en vakmanschap die met passie is uitgevoerd, onderscheiden de onmiskenbare stijl. Door middel van haar collecties is DONNAORO de woordvoerder van een vrouwelijke en harmonieuze taal die vrouw en goud op een onverbrekelijke manier bindt en de verbinding vermoedt die de toekomst combineert met de charme van de klassieker. Omdat er geen Vrouw zonder Goud is, vandaag als morgen.

DonnaOro is een Italiaans merk en deze maakt juwelen voor elke vrouw en voor elke gelegenheid. Doordat elke armband uniek is en door U samengesteld wordt , geeft iedere armband een luxe uitstraling.

Stel je unieke armband samen met een ruime keuze aan 18kt gouden elementjes met of zonder diamanten.

Maak Uw keuze online of kom gerust binnen in de winkel U bent steeds welkom bij Juwelennevejan.be.

We zijn officieel verdeler van de Elements DonnaOro juwelen, waardoor u 2 jaar garantie ontvangt. U koopt de Elements DonnaOro juwelen veilig via onze beveiligde betaalomgeving , de Elements DonnaOro juwelen worden geleverd in de originele luxe verpakking eigen aan het merk Elements DonnaOro. U krijgt een termijn van 2 weken om de Elements DonnaOro juwelen te retourneren.

Wij versturen de aangekochte Elements DonnaOro juwelen steeds aangetekend verzekerd met de post.

Bekijk ook de volledige collectie Elements Donna Oro in onze online webshop.