DZ7312 Diesel MR DADDY 2.0 horloge

Verder shoppen
Nieuw
Dit artikel is niet meer beschikbaar.
Bekijk hieronder de alternatieven

Dit gewaagde Diesel uurwerk DZ7312 is voorzien van een chronograaf, 4 displays, en drie-wijzerbeweging, waardoor u meerdere tijdzones kan bezoeken zonder een seconde te verliezen. Dit Diesel horloge is van de "MR Daddy 2.0" collectie. Deze chronograaf van Diesel zijn uitgevoerd in zwart geïoniseerd staal met rosé accenten en de datum is terug te vinden op 3 uur.

Dit horloge koop je veilig en eenvoudig in onze online shop. Wij zijn officieel dealer van Diesel horloges. Je ontvangt een garantie van 2 jaar. Dit uurwerk wordt U toegestuurd in de originele Diesel geschenkdoos.

Bekijk ook de complete collectie Diesel horloges in onze online shop.

  • Afmeting kast: 57 mm
  • Band breedte: 27 mm
  • Kleur kast: Zwart
  • Kleur band: Zwart
  • Materiaal band: Staal
  • Materiaal kast: Staal
  • Kast dikte: 13 mm
  • Waterdichtheid: 3 ATM
  • Uurwerk: MR DADDY 2.0
  • Garantie: 2 jaar

Dit Diesel horloge wordt geleverd met de 2 jaar garantie waarborg.

Dit Diesel uurwerk wordt U toegestuurd in de originele geschenkdoos.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Vul het retourneren en ruil formulier in : Klik hier

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België

Mr. Daddy 2.0

Bij Juwelen & uurwerken Nevejan vind je een breed gamma aan Diesel Mr. Daddy 2.0 horloges.

Diesel timeframes verhoogd stoutmoedig zijn meest geëerde collectie tot een nieuw level van kenmerkende stijl, Mr. Daddy 2.0 introducerend, een geavanceerde versie van de iconische daddy series. Met een geredefinieerde complexteit en een multi lagige wijzerlaat, vier tijdzones en een nieuwe kaderupdate, levert Mr. Daddy 2.0 cutting-edge designelementen die zo vooruitstrevend zijn, dat het geen zin heeft om het nog te willen begrijpen. Geïnspireerd op tactische versnellingen, is deze baanbrekende stijl volledig ingericht met agressieve uitsteeksels, unieke hardware en een extreem complexe wijzerplaat met meer dimensies en graphics dan voordien.