BuddhaToBuddha juwelen en sieraden

Toon filters

BuddhaToBuddha juwelen en sieraden

Buddha to Buddha-sieraden

Bij Juwelen Nevejan presenteren we de complete sieradencollectie van Buddha to Buddha. Bekijk de collectie armbanden, ringen, oorbellen, kettingen, hangers . Alle sieraden worden ontworpen in Amsterdam en met de hand gemaakt in Zuidoost-Azië, waardoor elk product uniek is. Alle producten zijn gemaakt van 925 sterling zilver, leer of hoogwaardig snoer. De leer- of koordproducten bevatten ook zilveren details. Daarnaast bevat de Buddha to Buddha-collectie prachtige edelstenen die zijn verwerkt in de zilveren sieraden. Alle sieraden kunnen perfect met elkaar worden gecombineerd. Niet alleen gaan de producten in elke Buddha to Buddha-collectie goed samen, ze kunnen ook worden gecombineerd met andere collecties voor een speels effect.

Zilveren sieraden

We zijn bijna zeker het meest bekend om onze zilveren sieraden. Toen het bedrijf in 1997 begon, was het eerste product - de Batul-armband - gemaakt van zilver. We gebruiken altijd 925 sterling zilver. Deze bekende zilverkwaliteit garandeert dat de sieraden sterk zijn en het hoogst mogelijke percentage zilver bevatten.

Handgemaakte sieraden

Bij Juwelen Nevejan Buddha to Buddha verkopen we alleen handgemaakte sieraden - zonder uitzondering. De meeste producten worden geproduceerd door onze zeer gerespecteerde vakmensen in Bali; het land waar de allereerste Buddha to Buddha-armband werd gemaakt. Tegenwoordig werken meerdere specialisten voor ons in Zuidoost-Azië. Deze bekwame zilversmeden en echte kunstenaars in vlechten leren allemaal een liefde voor hun vak. Immers, passie is het belangrijkste ingrediënt voor het maken van de mooiste, handgemaakte sieraden. Alle sieradencollecties worden in Amsterdam ontworpen door onze toegewijde ontwerpers.

Sieraden voor dames en heren

Onze armbanden en ringen zijn unisex, wat betekent dat ze zowel door mannen als vrouwen kunnen worden gedragen. Buddha to Buddha is de juiste plaats voor zowel dames- als heren-sieraden! Vrouwen zijn al eeuwenlang gewend aan het dragen van sieraden, maar juwelen voor mannen zijn pas sinds enkele decennia doorbraken in de afgelopen decennia. Buddha to Buddha's mannencollectie heeft de juiste sieraden voor elke smaak: ruig cool of - aan de andere kant van het spectrum - subtiel ingetogen. Ongeacht of je geïnteresseerd bent in armbanden, kettingen of ringen, kijk zelf en blader door onze fantastische collectie sieraden voor dames en heren!

Volledige verzameling

De complete collectie Buddha to Buddha-sieraden is alleen verkrijgbaar bij deze officiële dealer Buddha to Buddha webshop van Juwelen Nevejan. Blader door het meest uitgebreide aanbod en u vindt gegarandeerd dat juweel van uw dromen!

Online juwelen kopen

Sieraden online kopen bij Juwelen Nevejan is niet hetzelfde als kopen in onze winkel in Poperinge. Wij begrijpen dat en doen er alles aan om u de beste service te bieden via onze sieradenshop. We staan ​​continu voor u klaar voor vragen, tips of opmerkingen. We zijn alleen maar blij wanneer u volledig tevreden bent met uw aankoop van sieraden. Kopen bij de officiële dealer Buddha to Buddha webwinkel juwelennevejan.be garandeert u de best mogelijke service!

Garantie

Lees het garantiebewijs zorgvuldig voordat u uw sieraden draagt. Dit certificaat verklaart de beste manier om uw sieraden te verzorgen en te onderhouden. Een item van Buddha to Buddha-sieraden is tijdloos en een goede zorg zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk van je sieraden kunt genieten.