Bering Horloges

Toon filters

Bering Horloges

Bering horloges

BERING VERHAAL WANNEER EEN VISIE GEBOREN IS VAN EEN AVONTUUR

Toen de Deense avonturier en zakenman René Kaerskov in 2008 uit een helikopter sprong in de ijskoude Arctic, direct boven de Noordpool, had hij geen idee dat hij aan het parachute was in een nieuw tijdperk. Omdat hij op dat moment veilig landde op het meest noordelijke punt van de wereld, werd zijn hart veroverd door de koele, eenvoudige schoonheid en de oneindige witte uitgestrektheid van het eeuwige ijs. Overweldigd door deze fascinerende indrukken, fascineerde hij ook zijn zakenpartners Michael Witt Johansen en Lars Gram-Skjønnemann met zijn beschrijvingen van de voortreffelijke pracht van het arctische landschap. Geïnspireerd door deze prachtige beelden begonnen de twee Denen de visie te ontwikkelen van een nieuw horlogemerk - een horlogemerk dat net zo puur, helder en adembenemend mooi zou zijn als het Noordpoolgebied zelf.

Het idee voor BERING was geboren.

WANNEER EEN NAAM VERANTWOORDELIJK IS VOOR HET SCHRIJVEN VAN GESCHIEDENIS

Precies 280 jaar geleden zette de Deense zeeman Vitus Bering zich schrap voor een gewaagd avontuur: in 1728 vertrok hij naar een bijna onbekend deel van de Noordelijke IJszee. Op zijn reis stak hij de zeestraat over die later ter ere van hem de Beringstraat werd genoemd. Vitus Bering was de eerste Europeaan die Alaska ontdekte en hier draagt ​​een van de vier tijdzones zijn beroemde naam: Bering Time!

Nieuwe grond betreden, zich begeven op onbekend terrein: de Denen Vitus Bering en Rene Kaerskov verbinden deze ideeën met het merk BERING. Dit is de enige manier waarop een visie werkelijkheid kan worden. En dus is het merk BERING succesvol samengesteld uit de perfecte combinatie van buitengewoon harde materialen en een extreem slank ontwerp.

FILOSOFIE VAN BERINGEN

ALS ARCTISCHE SCHOONHEID ELKE TWEEDEINSPANNINGEN INSPIREERT

Tijdloos mooi en duurzaam, net als de ijzige landschappen van de Noordpool, combineert BERING op unieke wijze minimalistisch Deens design met sterke, hoogwaardige materialen. Geïnspireerd door de schoonheid van het noordpoolgebied, kenmerkt de stijl van de BERING horloge- en juwelencollectie zich door heldere, gestroomlijnde vormen en pure elegantie.

merchandise is gemaakt van eersteklas materialen, die een gegarandeerde duurzaamheid hebben en in perfecte harmonie zijn met het tijdloze ontwerp.

Bekijk ons ruime aanbod Bering horloges en bestel vandaag nog uw horloge!

Juwelen Nevejan is de officiële dealer van de Bering horloges, we hebben dan ook de meest recente horloges en top modellen van Bering uurwerken in onze collectie opgenomen. Koop dus uw Bering horloge aan de scherpste prijs zonder portkosten en deze wordt bij U thuisgeleverd.