Toon filters

Amici Ringen

ONZE WAARDEN ZIJN UW VERTROUWEN WAARD

EEN BETERE WERELD Juwelen Nevejan garandeert dat de briljanten die in één van haar producten gezet worden, hoe groot of hoe klein ook, altijd conflictvrij zijn. Er wordt enkel met natuurlijke stenen van de beste kwaliteit gewerkt. De diamanten en andere grondstoffen worden uitsluitend aangekocht bij betrouwbare bronnen, hieruit ontstaan langdurige prettige zakenrelaties. Enkel op deze manier respecteren we onze ethische waarden en een werken we actief mee aan een betere wereld.

MILIEUVRIENDELIJK Uit respect voor mensen die onze ringen uitwisselen op één van de meest bijzondere momenten in hun leven, én voor ieders ecologische bewustzijn, werken we enkel met hoogwaardige grondstoffen en een goed onderhouden machinepark. We hanteren ecologische normen.

RESPECT, FLEXIBILITEIT EN WEDERZIJDS VERTROUWEN Wij geloven in duurzame relaties met onze klanten. Het wederzijds ve r t ro u w e n s p e e l t h i e r i n e e n belangrijke rol. Onze klanten rekenen op ons en werken graag met ons omwille van onze flexibiliteit en kwaliteit. Dat betekent voor jou dat wij zoveel mogelijk je individuele wensen proberen te vervullen. Want als jij straks onze ring draagt, daar zijn we fier op!

KIJKEN NAAR MORGEN Alhoewel het oude ambacht een cruciale waardevolle rol blijft spelen, investeert Juwelen Nevejan samen met zijn leverancier continu in nieuwe technologieën, onderzoeken en ontwikkelingen. Want, blijven innoveren is denken aan morgen!

Het uitwisselen van ringen heeft een bijzondere waarde die wortelt in de traditie. Het is een zichtbaar teken van wederzijdse liefde. Met een relatie- of emotiering zeggen jullie tegen elkaar: "Ik hoor bij jou en jij hoort bij mij." AMICI, dat zijn relatie- en emotieringen van Belgische makelij, met een perfecte afwerking ongeacht de materiaalkeuze. AMICI ringen hebben een zeer eigentijdse look en worden vervaardigd in zowel goud, zilver, edelstaal als titanium. Kortom, voor elk budget wat wils!