WPLVE1259 Pesavento Polvere Bronzo ketting

Verder shoppen
PROMO
Dit artikel is niet meer beschikbaar.

WPLVE1259 Pesavento Polvere Bronzo ketting

Deze ketting van Pesavento WPLVE1259 is vervaardigd uit rosé verguld sterling zilver in combinatie met Polvere Bronzo volgens het design eigen aan Pesavento. Lengte van de ketting is 90 cm.

Pesavento is een italiaans merk en alles wordt vervaardigd in Italië. Dit is een ketting uit de Pesavento Polvere collectie.

Alle Pesavento juwelen worden geleverd met de garantie en in de originele Pesavento verpakking.

Pesavento is een Italiaans merk met een sterke en originele kenmerkende stijl. Elke Pesavento creatie is het resultaat van onderzoek dat stilistische innovatie en technologische experimenten met traditionele vakmanschap van de goudsmid combineert.

Pesavento is fabrikanten van 18kt Gouden sieraden meer dan 25 jaar. Twee jaar geleden lanceerden zij een sterling zilveren collectie moderne en prachtige ontwerpen met behulp van revolutionaire technieken van de productie te creëren luxe zilveren sieraden als nooit eerder gezien - sieraden met een WOW-factor! Het ontwerp duo - Chiara en Marino - hebben onvermoeibaar gewerkt om deze prachtige collectie te produceren. De resultaten zijn textuur, kleurrijke, individuele ontwerpen die mensen zijn gestopt in hun sporen!

Dit is niet zomaar een Sterling Silver collectie, dit is een soulvolle, levendige en luxe collectie. Het heeft een WOW-factor en zal u zeggen dat  MOET IK HEBBEN!

In haar streven naar schoonheid, Pesavento neemt nieuwe vormen van expressie die kostbare materialen te transformeren met verrassende resultaten. Chromatische innovatie, creatieve oplossingen en onverwachte gevoeligheid dragen de horizon van schoonheid tot ver buiten de bekende grenzen.

Ergens tussen tactiele en esthetische gevoeligheid, Pesavento bevestigt haar neiging tot innovatie en stilistische experimenten door middel van vrije associatie bij het ontwerpen van sieraden met behulp van nieuwe expressieve en creatieve formaten die de zintuigen en ontwaken emotie.

Pesavento zilveren sieraden is een rijzende ster en al beschikbaar bij toonaangevende juweliers in heel Europa.

Alle Pesavento juwelen worden aangetekend en verzekerd opgestuurd met Taxipost.

Dit juweel wordt geleverd met de 2 jaar garantie waarborg.

Dit juweel wordt U toegestuurd in de originele geschenkdoos.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Vul het retourneren en ruil formulier in : Klik hier

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België