Naiomy sieraden -40%

Toon filters

Naiomy sieraden -40%

Modern design en tijdloze elegantie gaan hand in hand in dit verrassende gamma betaalbaar zilver. Naiomy zilver hoofdzakelijk met zirconium in een verfrissende collectie ringen, halskettingen, oorringen en armbanden. Naiomy Silver is een zuiver Belgisch juwelenlabel dat uitgaat van een aantal klassiekers onder de gouden juwelen om ze een nieuwe interpretatie in zilver te geven. Op die manier kan elke vrouw zich een tijdloos, klassieken kwalitatief juweel permitteren.

Juwelen Nevejan is de officiële dealer van de collectie Naiomy juwelen, we hebben dan ook de recentste modellen en topmodellen opgenomen in ons ruim assortiment. Koop dus uw Naiomy sieraden aan de scherpste prijs zonder portkosten en deze wordt bij U thuisgeleverd.

Naiomy Silver in wisselende stemmingen. Betoverend, haast feeëriek is de nieuwe lijn van Naiomy Silver. Dat zilver veel gedaantes kent, bewijst het label met verve doorheen haar nieuwste creaties. In verschillende stukken werd het zilver verbronsd zodat het lijkt op roze goud. Sierlijke vormen en een lijnenspel als van een dicht bladerdek maken de ringen, oorbellen en hangers een echte streling voor het oog. Zuiver zilver is dan weer te vinden in een abstracte druppelvormige serie bezet met zirkoon. Bewonderende blikken verzekerd met deze geraffineerde eyecatchers als accessoire. Een absoluut aaibaar accent in de collectie is zonder twijfel de vederlichte serie met pluimpjes. Romantisch en speels, met een tikkeltje frivoliteit, verraden deze streelzachte ontwerpen ook een zachte persoonlijkheid… met een feilloos gevoel voor stijl. De ring, het lieflijke armbandje, de bohemian chique oorhangers en ketting doen het dan ook wonderwel in combinatie met een lange plissérok, een romantisch gebloemde jurk of een zijden blouse met hippe print. Do try this at home!