Nieuw Nu 10% korting

6740GG Ti Sento ketting

Dit artikel is niet meer beschikbaar.
Bekijk hieronder de alternatieven

Juwelen Nevejan presenteert U deze prachtige Ti Sento Milano Collier (referentie: 6740GG) gemaakt van gerhodineerd sterling zilver. Het collier is gezet met een doorschijnend grijs groene zirconium en op de beugel witte zirkonia, die zorgen voor een glamoureuze uitstraling. Lengte 44 cm.

Deze Ti Sento - Milano hanger is gemaakt van gerhodineerd sterling zilver. De hanger is bezet met een briljant geslepen kristal in een grijs-groene tint. De Ti Sento design team besteedt veel aandacht voor elk detail, die je kunt zien in de clip-oog met een pavé instelling met kleinere zirkonia. De achterkant van de hanger is voorzien van de herkenbare Ti Sento monogram. De hanger is een onderdeel van de Mix & Match-concept, zodat u uw eigen sieraad personaliseren.

Ti Sento - Milano sieraden komen in een luxurous geschenkdoos. Op deze manier kunt u uw favoriete sieraad te houden besparen op de zeldzame moment dat je het niet dragen.

  • Afmeting: 44 cm
  • Materiaal : Gerhodineerd sterling zilver
  • Kleur : zilver

De juwelen van Ti Sento worden steeds geleverd in de originele luxe verpakking eigen aan het merk Ti Sento Milano.

De aangekochte sieraden worden steeds aangetekend verzekerd opgestuurd met taxipost.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Wat kan U retourneren?:

Alle aankopen tot 14 dagen na aankoop kunnen geruild of geretourneerd worden, behalve speciaal voor U bestelde artikelen, artikelen met gravure besteld, koopjes (artikelen met een sterk verminderde prijs: promoties). Zoals vermeldt in onze algemene voorwaarden.

Gelieve per mail contact te nemen voor U iets terugstuurt.

Indien U het bestelde wil terugsturen, kan dit met een aangetekende zending van de post (zodat het teruggestuurde niet verloren gaat).

De voorwaarde om terug te kunnen sturen is dat het artikel niet mag gedragen zijn en het in de nieuwe staat terug bezorgd moet worden, dus goed in de originele verpakking verpakt want u bent verantwoordelijk voor de terugzending.

Indien U een ander artikel in de plaats wil: U dient er ook 5.00 in cash bij te voegen zodat wij het item ter vervanging ook aangetekend verzekerd naar U kunnen terugsturen.

Indien het item meer kost die in vervanging moet worden opgestuurd, dient U de meerprijs erbij te voegen. Wij geven geen geld terug dus u dient iets te kiezen van zelfde waarde of iets meer.

Vanzelfsprekend kunnen wij niet instaan voor de reparatie of ruil van artikelen die niet bij ons werden gekocht.

Indien u echter het artikel terug wil sturen en geen ander artikel in de plaats wilt, wordt u binnen de 14 dagen na ontvangst terugbetaald. Terugbetaling = het betaalde bedrag min de kosten van zending min de kosten van betaling via kredietkaart (3% van bedrag). U dient ook uw IBAN en BIC code te vermelden zodat we u kunnen terugbetalen.

Gelieve goed het ordernummer te vermelden én goed aan te geven welk product er geleverd moet worden in de plaats van het bestelde, met het leveradres goed duidelijk vermeldt.

Dus duidelijk vermelden:

• ordernummer

• wat u i.p.v. het bestelde wil ontvangen en eventueel meerprijs bijvoegen.

• leveradres

• 5.00€ voor de terugzending

Eventueel IBAN & BIC code voor terugbetaling

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België