PROMO

25115.49 Rodania 1930 Swiss Made Ceramic horloge

Dit artikel is niet meer beschikbaar.

Dit Rodania 1930 horloge Firenze 25115.49 maakt deel uit van de Rodania Swiss Made Ceramic collectie serie Firenze. Dit fantastisch damesuurwerk is vervaardigd uit een combinatie van staal met blauwe keramiek wat dit uurwerk niet alleen elegantie biedt maar de keramiek zorgt ook voor dat er geen krassen gevormd worden. Dit dames Rodania horloge is tevens uitgevoerd met saffierglas die heel kraswerend is. De blauwe parelmoer wijzerplaat is heel goed leesbaar met index aanduiding. Diam. 32 mm.

Dit Rodania uurwerk wordt geleverd met de 2 jaar garantie waarborg. Dit uurwerk wordt U toegestuurd in de originele geschenkdoos. 

Wij versturen dit horloge steeds aangetekend verzekerd met de post.

 

  • Afmeting kast: 32 mm
  • Band breedte: 12 mm
  • Kleur kast: Rosé
  • Kleur band: Rosé/ witte keramiek
  • Materiaal band: Staal / keramiek
  • Materiaal kast: Staal
  • Kast dikte: 6 mm
  • Waterdichtheid: 5 ATM
  • Uurwerk: Rodania 1930 Firenze Swiss Made Ceramic
  • Garantie: 2 jaar

Dit Rodania horloge wordt geleverd met de 2 jaar garantie waarborg.

Dit uurwerk wordt U toegestuurd in de originele geschenkdoos.

Verzendinfo

Juwelen nevejan streeft altijd naar de beste bezorging. Als uw bestelling verwerkt en compleet is zal deze diezelfde dag nog verstuurd worden met Bpost . U ontvangt hiervan een mail met een track&trace code zodat u altijd uw bestelling kunt volgen.

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Voor meer informatie over retouren en ruilen, kunt u naar beneden scrollen.

Retourinfo

Hoe retour sturen?

Wat kan U retourneren?:

Alle aankopen tot 14 dagen na aankoop kunnen geruild of geretourneerd worden, behalve speciaal voor U bestelde artikelen, artikelen met gravure besteld, koopjes (artikelen met een sterk verminderde prijs: promoties). Zoals vermeldt in onze algemene voorwaarden.

Gelieve per mail contact te nemen voor U iets terugstuurt.

Indien U het bestelde wil terugsturen, kan dit met een aangetekende zending van de post (zodat het teruggestuurde niet verloren gaat).

De voorwaarde om terug te kunnen sturen is dat het artikel niet mag gedragen zijn en het in de nieuwe staat terug bezorgd moet worden, dus goed in de originele verpakking verpakt want u bent verantwoordelijk voor de terugzending.

Indien U een ander artikel in de plaats wil: U dient er ook 5.00 in cash bij te voegen zodat wij het item ter vervanging ook aangetekend verzekerd naar U kunnen terugsturen.

Indien het item meer kost die in vervanging moet worden opgestuurd, dient U de meerprijs erbij te voegen. Wij geven geen geld terug dus u dient iets te kiezen van zelfde waarde of iets meer.

Vanzelfsprekend kunnen wij niet instaan voor de reparatie of ruil van artikelen die niet bij ons werden gekocht.

Indien u echter het artikel terug wil sturen en geen ander artikel in de plaats wilt, wordt u binnen de 14 dagen na ontvangst terugbetaald. Terugbetaling = het betaalde bedrag min de kosten van zending min de kosten van betaling via kredietkaart (3% van bedrag). U dient ook uw IBAN en BIC code te vermelden zodat we u kunnen terugbetalen.

Gelieve goed het ordernummer te vermelden én goed aan te geven welk product er geleverd moet worden in de plaats van het bestelde, met het leveradres goed duidelijk vermeldt.

Dus duidelijk vermelden:

• ordernummer

• wat u i.p.v. het bestelde wil ontvangen en eventueel meerprijs bijvoegen.

• leveradres

• 5.00€ voor de terugzending

Eventueel IBAN & BIC code voor terugbetaling

Het retouradres is :

Nevejan 
Ieperstraat 3 
8970 Poperinge 
België